top of page
Mesh Gradient Generator.jpeg

Even over ons.

Wij zijn een hecht team dat altijd met een lach, precisie en boordevol creativiteit alles aanvliegt. Een creatieve en empathische content partner die gelooft in het gesprek als eerste stap om content te maken dat COOL is.

Als jij net als ons ziet dat een vriendschap sterker wordt door het echt luisteren, schudden wij je graag de hand.

Content creator team

COOL Creative.

COOL. Created Out Of Love. 

Opgericht door regisseur Cas Lebbink is COOL Creative inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf vol met energieke creatievelingen. COOL zit in het DNA van het team en creativiteit is niet slechts een onderdeel van het werk. Zo houden wij ons bezig met video, podcasts en muziek ook buiten het werk. Dat krijg je als je doet wat je leuk vindt - dat doe je dan sowieso al. 

Video content, social content, website content, mid-scale events, music video's, podcasts, brand video's, promotional video's, key note content, brand activaties en meer.

Wij hebben de eer mogen hebben om onze verstandhouding met klanten te veranderen naar langlopende relaties waarbij wij elkaar steeds dieper begrepen. Dit zorgde ervoor dat wij elkaar steeds naar een hoger niveau tilde. Groeien doe je immers samen.

Onze waarden.

We staan ​​voor echte verbindingen en oprechte interacties.

We geloven in eerlijkheid en transparantie in alles wat we doen.

Onze benadering is authentiek, oprecht en bovenal menselijk.

Om echt naar elkaar te luisteren moet je ook echt naar jezelf kunnen kijken. Dit leidt naar openheid wat wij meenemen vanuit onszelf maar ook naar het werk. Groeien door je door helder naar de zaken te kijken en daarom is dit belangrijk voor ons. 

01

Echt

Wij verbinden merk en doelgroep door de nadruk te leggen op de verstandhouding die de partijen met elkaar hebben. Een campagne kan tof zijn, maar als het niet aansluit op de behoeftes die daadwerkelijk spelen bij de mensen mis je de kans om een relatie te versterken en het gesprek aan te gaan. Dat is namelijk geven en nemen, en wij geven hier graag de aandacht aan. 

Dit is de pijler van onze strategie. Om vanuit het luisteren en informatie van elkaar goed te werk te gaan.

02

Relatie
versterkend

Door functionele communicatie heen mag je van ons een lach en een informele sfeer verwachten. Wij doen dit werk omdat dit het leukste is - en dat mogen we laten blijken. 

Bij ons is het dan ook niet: 'Met vriendelijke groeten' of 'Kind regards' maar Cheers en tot snel!

03

Met een glimlach

Het begrip cool in de spreektaal is tijdloos. Wat momenteel 'cool' is kan volgend jaar anders zijn, maar COOL zit in ons DNA. Cool is soms ongrijpbaar, maar wij vertalen het altijd naar beeld.

Zo is het ook COOL om voor EMMA Kinderziekenhuis te werken. Zo is het ook COOL om muzikanten en componisten te eren voor hun werk tijdens de Buma events. Doen wat je leuk vindt nemen wij daarin ook heel breed, en is het dus altijd COOL. 

04

COOL.

COOL Crew

Want ons team maakt ons speciaal.

Iedereen heeft een Björn nodig in zijn team. Onze woorden. Enthousiasme wordt moe van Björn, niet andersom. Deze reis liefhebber brengt een grote bak aan ervaring. Daardoor zijn er écht geen vraagstukken waar Björn niks mee kan. Regie, design, opmaak, animatie, concepting, tosti's bouwen, deze man kan echt alles. 

Björn Zwagerman

Creative Director

Cé die weet er wel raad mee. De handen worden niet omgedraaid voor een volledige productie in een tijd die eigenlijk te krap is. Geen idee is te gek, maar gelukkig houdt Céline onze beide benen wel op de grond. Kennis over wijnen is een passievolle hobby, die het best gepaard gaat met een stuk nostalgische R&B. 

Céline Smelt

Head of Production

Het hoofd van COOL is ook nog eens enorm cool. Aan passies geen enkel tekort. Enthousiast motorrijder en scherp op nieuwe trends, sneller dan Cas vind je ze niet snel. Veelzijdig is een understatement, maar visionair dekt de lading wel. Dat laatste zinnetje heeft hij zelf geschreven. 

Cas Lebbink

Founder / Creative / Regisseur

Alessia is dé gezellige duizendpoot die in een huis met losgeslagen creatieven alles goed op orde brengt. Communicatie, planning en admin zijn voor Ales geen enkel obstakel. Waar anderen 'de ballen hooghouden' is Ales tegelijk nog een verhaal aan het vertellen over het weekend. 

Alessia Engelschman

Office Coördinator

Met 20 keer meer ervaring in het vak dan Beyoncé in Country muziek kennen creativiteit en regie geen geheimen meer voor Ferdi. Trouwens, ook de gitaar niet. Deze muzikale topper is altijd goedlachs. Scherp van oog, Ferdi is echt de man voor je commercial.

Ferdi Eggink

Creative / Regisseur

Sportief en altijd in voor gezelligheid: Malou is naast producer ook vol levensgenieter. Op het werk is zij de spil achter menig producties. Energie, precisie en overzicht maken Malou de perfecte powerhouse. Als jij belt met vragen over de planning ligt het callsheet allang klaar. 

Malou van Wieringen

Creative Producer

Deze creative krijg je niet snel gek. Sneller op zijn benen dan menig voetballer krijgen de social media ideeën van Tris snel leven. Veelzijdig maar altijd scherp weet Tristan altijd wat goed werkt. Iets met een plank en precies raak slaan. Niet iedereen kan dat, Tristan wel.

Tristan Haga

Creative (social)

Goed voorbeeld van eerst denken dan doen. DJ en music producer in zijn vrije tijd en creatief strateeg bij COOL. Soort Batman (Beatsman) met twee identiteiten. Hij formuleert niet alleen jouw content strategie maar schrijft ook graag copy.

Tim Poelman

Strategie / Copywriter

Marit is geen onbekende op de set bij events en media. Reislustig gaat ze over de landsgrenzen om de Pura Vida’s van dichtbij te bekijken vanaf de surfplanken, maar ze is net zo lief te vinden in cabin houses in heerlijk afgelegen bossen. Soms denk je de beller is sneller, maar dan heeft Marit jou al aan de lijn. 

Marit Bruikman

Creative producer

Perfect voorbeeld van hoe twee vrienden samen meer zijn dan de som van hun delen. Een synergie tsunami die je bij het binnenkomen in de office al begroet. Op aanvraag gaan zij mee naar draaidagen. Tegen een fee van 2x botten per dagdeel. 

Saar & Koda

Office Dogs

bottom of page