top of page

Allround stagiaire

Wij zijn COOL. Yep je hoort het goed, wij zijn Cool. We realiseren coole projecten, we werken met coole merken en artiesten en we hebben het coolste team in Amsterdam! Ons team bestaat uit creative directors, strategen en producers en daar zal jij deel van uit gaan maken! Vind jij het leuk samen met het team te zorgen dat alles strak is ingepland en zorg jij voor een positieve vibe met alle betrokkenen? Dan willen we je graag ontmoeten!

Omdat wij allemaal doen wat wij leuk vinden, voelen onze klanten en relaties als familie en ons kantoor als thuis. We bestaan nu ruim drie jaar en hebben ondertussen voor hele vette merken, artiesten en agencies geproduceerd. Denk aan Vrienden van Amstel, Suzan&Freek, Lucardi, Skins, WONDR, Rolf Sanchez, Thermen Resorts, AMAZE, Buma, Maan, André Hazes, Flemming, Eristoff, KPN en meer. Bij ons is werkelijk iedere draaidag een feestje. Zoals onze founder graag zegt - leuker wordt het niet.  

Wat ga je als stagiaire doen?

Wij als Cool Creative houden ons bezig met de productie van creatieve concepten van projecten en contents voor agency 's, merken, bedrijven en artiesten. De stagiair zal hierbij nauw betrokken worden. Je moet dan denken aan het meelopen op de set van een draaidag, het meekijken tijdens het filmen, het zelf maken van beelden 'behind the scene' om deze weer te gaan gebruiken voor social media, het bewerken en monteren van beeld en geluid. Verder zal de stagiair een eigen werkplek krijgen met bureau en mag hij gebruik maken van een gesloten ruimte, wanneer hij wat meer rust en stilte nodig heeft. Al met al, een toffe allround en creatieve stage waar veel valt te leren!

 

Uiteraard is er ook een ruimte op onze locatie waar beeld en geluid wordt bewerkt en gemonteerd.

Onder begeleiding mag de stagiair hier ook gebruik van maken. 

Wij zijn opzoek naar een creatief en sociaal persoon die graag in een team werkt en oog heeft voor details

Wat bieden wij als erkend leerbedrijf?

Wij als Cool Creative bieden een leuke stageplek binnen een hecht team en streven ernaar om een gemoedelijke en relaxte sfeer te creëren binnen ons bedrijf. Elke dag staat er een gezonde lunch voor je klaar en krijg je een eigen werkplek. Als er een goede klik is en er tijdens de stageperiode een goede inzet en ontwikkeling is getoond dan zijn er zeker doorgroeimogelijkheden.

Ben jij klaar om de volgende stap te nemen en meer over het leukste vak te leren bij ons? Heb jij zin om de shoots en draaidagen he-le-maal te nailen? Het is een pré als je per direct beschikbaar bent, want we willen z.s.m. met je aan de slag! Stuur een bericht met CV en motivatie naar info@coolcreative.nl

COOL Creative

COOL Creative is opgericht door regisseur Cas Lebbink met als doel om de wereld te vermaken met eersteklas content. Vermaak betekend ‘plezierig bezighouden’. Het is dé succesfactor in ons werk want wanneer de doelgroep door ons werk wordt ‘vermaakt’, als wij de aandacht weten vast te houden, is ons doel bereikt.

Vermaken doen we voor onszelf én voor onze klanten. Wij hebben het leukste werk ter wereld dus zorgen we ervoor dat iedereen die betrokken is bij een project hier met een glimlach op terug zal kijken.

WBS_Flemming_AdamBTS_V1_Full_Photo--154.JPG
bottom of page