top of page

Office Coördinator

Het hart van het kantoor

Sta jij bekend omdat je alles graag op orde houdt? Stroop je je mouwen graag op voor een veelzijdig takenpakket? Hebben Google Sheets en Excel voor jou geen geheimen? En werk je graag een fijne huiselijke sfeer met een jong team waar je écht jezelf kunt zijn? Dan ben jij de Office Coördinator die we zoeken.

Wij zijn Cool Creative, het content atelier aan de rand van Amsterdam.

 

Wij bedenken en maken voornamelijk video content voor vooraanstaande merken. Het is onze missie om hen te helpen hun sterke brand assets en imago te delen met het publiek. Met elke verantwoordelijkheid binnen Cool Creative geven wij jou de kans om met ons mee te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Ons team van momenteel 6 voelt als familie en het kantoor als een tweede thuis. We vinden het belangrijk dat jij echt jezelf kunt zijn met je eigen verantwoordelijkheden en vrijheid.

We zijn het afgelopen jaar hard gegroeid maar onze ambities reiken veel verder dan waar we nu staan. Wij zijn ervan overtuigd dat we deze ook kunnen realiseren, maar niet zonder een enthousiaste, creatieve en slimme nieuwe aanwinst ter ondersteuning op het gebied van office, hr en financiële administratie.

Wat ga je doen?

Als Office Coördinator heb je een breed en veelzijdig takenpakket. Je ondersteunt bij inkoop kantoor voorraden, mobiele telefonie en laptops, zorgt dat de koelkast gevuld is, dat we niet misgrijpen als de toners van de printer vervangen moeten worden, en dat ons kantoor in Zaandam een prettige plek is om te werken.

Op hr-gebied ondersteun je door onder andere het opstellen van arbeidscontracten en de on- en offboarding van nieuwe medewerkers. Ook op het gebied van finance kunnen we je ondersteuning goed gebruiken op het gebied van het inboeken van inkoopfacturen, debiteurenbeheer, salarissen en het bijhouden van de administratie mailbox.

Amsterdam Canal

Call 

+31 (0) 75 615 05 35

Email 

bottom of page