top of page

Creative producer

Wij zijn COOL. Yep je hoort het goed, wij zijn Cool. We realiseren coole projecten, we werken met coole merken en artiesten en we hebben het coolste team in Amsterdam! Ons team bestaat uit creative directors, strategen en producers en daar zal jij deel van uit gaan maken! Kan jij de meest uiteenlopende projecten (campagnes, activaties, events) die we bedenken cum laude laten slagen? Zorg jij ervoor dat alles strak is ingepland, ben je op alles voorbereid wanneer we ten toneel komen op onze shootlocatie en minstens zo belangrijk: zorg jij voor een positieve vibe met alle betrokkenen? Dan willen we je graag ontmoeten.

Omdat wij allemaal doen wat wij leuk vinden, voelen onze klanten en relaties als familie en ons kantoor als thuis. We bestaan nu ruim drie jaar en hebben ondertussen voor hele vette merken, artiesten en agencies geproduceerd. Denk aan Vrienden van Amstel, Suzan&Freek, Lucardi, Skins, WONDR, Rolf Sanchez, Thermen Resorts, AMAZE, Buma, Maan, André Hazes, Flemming, Eristoff, KPN en meer. Bij ons is werkelijk iedere draaidag een feestje. Zoals onze founder graag zegt - leuker wordt het niet.  

Op dit moment bestaat het team Cool uit 9 personen en zijn we op zoek naar iemand die sterk is in het produceren van producties, die goed het overzicht kan bewaren en kundig is in het maken van een goede planning. Tevens vind je het leuk om veel te schakelen met de creative, klant en jouw netwerk van professionals om het beste uit de productie te halen. Hier komt hét cliché, maar wij zijn op zoek naar een echte alleskunner!

ABOUT THE JOB

Deze functie omvat de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent samen met de andere producers eindverantwoordelijk voor de productie van onze lopende projecten.

 • Samen met de andere producers ben je het productionele aanspreekpunt van onze klanten. We werken toe naar het volledige beheer van klanten door de producers. Hiermee word je dus ook deels verantwoordelijk voor onze accounts.

 • Je beheert en maakt een goede planning, deadlines, budgetten en beste deals met onze partners.

 • Samen met het team bouw je dagelijks aan de groei van COOL Creative. Jouw inbreng in COOL is hiervoor heel belangrijk.

 • Omdat we samen aan het bouwen zijn is er ook ruimte voor andere talenten die jij in je hebt. Vind je het bijvoorbeeld ook leuk om sales te doen, of heb jij andere talenten die passen binnen de werkzaamheden die COOL ten goede komen? Vertel het en creëer je eigen rol.

WIE BEN JIJ
 • Je bent een echte duizendpoot die weet om te gaan met een beetje pressure.

 • Je hebt ervaring in het produceren van video content en/of events. Dit kan zijn van TV programma’s tot commercials en van videoclips tot informatieve items.

 • Je fungeert als spin in het web en zorgt ervoor dat er een goede communicatieflow is tussen de betrokkenen binnen een project.

 • Structuur is je tweede naam. Jij denkt vooruit en laat niets aan het toeval over. Je hebt het overzicht en jij geeft het vertrouwen dat alles geregeld is.

 • Je vertaalt (complexe) creatieve concepten naar kwalitatief hoogwaardige producties, binnen timing en vastgesteld budget met oog voor detail.

 • Je komt uit omgeving Amsterdam en bent in het bezit van een auto.

 • Ervaring met evenementen is een pré.

WAT KRIJG JE?
 • Een job voor 32 uur per week met mooie (door)groeimogelijkheden.

 • Een net salaris passend bij jou, de rol en je ervaring.

 • Een plek in de COOL CREW waar jij je helemaal thuis zal voelen.

 • Een plek in een jong, dynamisch en stimulerende omgeving.

 • Een bureau op ons kantoor en de flexibiliteit om ook thuis te werken.

Ben jij klaar om de volgende stap te nemen en jouw passie tot leven te brengen bij ons? Heb jij zin om de shoots en draaidagen he-le-maal te nailen? Het is een pré als je per direct beschikbaar bent, want we willen z.s.m. met je aan de slag! Stuur een bericht met CV en motivatie naar info@coolcreative.nl

COOL Creative

COOL Creative is opgericht door regisseur Cas Lebbink met als doel om de wereld te vermaken met eersteklas content. Vermaak betekend ‘plezierig bezighouden’. Het is dé succesfactor in ons werk want wanneer de doelgroep door ons werk wordt ‘vermaakt’, als wij de aandacht weten vast te houden, is ons doel bereikt.

Vermaken doen we voor onszelf én voor onze klanten. Wij hebben het leukste werk ter wereld dus zorgen we ervoor dat iedereen die betrokken is bij een project hier met een glimlach op terug zal kijken.

WBS_Flemming_AdamBTS_V1_Full_Photo--154.JPG
bottom of page